Δημιουργήστε ringtones για το κινητό σας, με το mp3DirectCut

Θέλετε να βάλετε το αγαπημένο σας τραγούδι σαν ήχο κλήσης στο κινητό σας. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ μεγάλο ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο το ρεφρέν, κόβοντας απλά ένα κομμάτι από το τραγούδι.

Για να κόψετε ένα τραγούδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα mp3DirectCut, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην παρουσίαση του προγράμματος.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τα βήματα που απαιτούνται για να κόψετε ένα τραγούδι με το mp3DirectCut.

Μόλις φορτώσετε το τραγούδι που θέλετε να κόψετε, θα εμφανιστεί μία κυματομορφή η οποία θα αναπαριστά την ηχητική του διακύμανση.

Μπορείτε να αναπαράξετε το τραγούδι για να εντοπίσετε το κομμάτι που θέλετε να κόψετε και να χρησιμοποιήστε τα κουμπιά με τα εικονίδια του μεγεθυντικού φακού για να κάνετε ζουμ στην περιοχή που βρίσκεται.

Αφού το εντοπίσετε, μπορείτε να το επιλέξετε σέρνοντας τον κέρσορα από το σημείο που ξεκινάει, μέχρι το σημείο που τελειώνει.

Για να ορίσετε με ακρίβεια το κομμάτι που θα κόψετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά στο επάνω μέρος της εργαλειοθήκης και να μετακινήσετε τα σημεία αρχής και τέλους, αριστερά ή δεξιά.

Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά αναπαραγωγής που βρίσκονται στο πλαίσιο Audio, για να ακούσετε το κομμάτι που έχετε επιλέξει.

Εφόσον έχετε ολοκληρώσει με την επιλογή του κομματιού, επιλέξτε από το μενού File την εντολή Save Selection και ορίστε τον φάκελο και το όνομα με το οποίο θα αποθηκευτεί.

Μετά από αυτό το τελευταίο βήμα, είστε έτοιμοι να μεταφέρετε το κομμάτι στο κινητό σας τηλέφωνο και να το ορίσετε ως ήχο κλήσης.

Υποστηρίξτε το freewaretips.gr

Εάν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια του freewaretips.gr, μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας κάποιο από τα παρακάτω συνεργαζόμενα καταστήματα, για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, χρησιμοποιώντας τους αντίστοιχους συνδέσμους:

Αν προτιμάτε τα καταστήματα από Κίνα για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, επειδή συνήθως έχουν καλύτερες τιμές, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα παρακάτω:

Με αυτόν τον τρόπο και χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς, λαμβάνουμε μία πολύ μικρή προμήθεια από κάθε αγορά σας, η οποία χρησιμοποιείται για να καλύψουμε το κόστος λειτουργίας του website.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε αν θέλετε, να στηρίξετε την προσπάθειά μας.

Δείτε επίσης

Μοιραστείτε το άρθρο

Δημοφιλείς Κατηγορίες