Νέα Προγράμματα

Visual Studio Code

Συγγραφή και επεξεργασία κώδικα

Rainmeter

Προσαρμογή της επιφάνειας εργασίας

Πρόσφατες Ενημερώσεις

1.60
Δημιουργία ηχητικών εφέ

Το LabChirp, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα ηχητικά εφέ τα οποία μπορούν να έχουν διάφορες εφαρμογές. Οι πιο κλασικές, είναι η προσθήκη τους σε video, τραγούδια ή παιχνίδια.

Editor's Rating: 
5
LabChirp
5.15.9
Διαχείριση αρχείων μέσω FTP

Το WinSCP είναι ένα πολύ ισχυρό πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων, μέσω του πρωτοκόλλου FTP. Η κύρια λειτουργία του είναι η μεταφορά αρχείων μεταξύ ενός τοπικού και ενός απομακρυσμένου υπολογιστή με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Editor's Rating: 
5
WinSCP
3.1.8.5
Οργάνωση μουσικής συλλογής

Το Music Collection, είναι ένα πρόγραμμα για την οργάνωση της μουσικής σας συλλογής. Με την βοήθειά του μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα μουσικά άλμπουμ που διαθέτετε, καθώς και να καταχωρίσετε διάφορες σχετικές πληροφορίες για κάθε ένα από αυτά.

Editor's Rating: 
4
Music Collection
0.19.2
Ανάγνωση ειδήσεων

Το QuiteRSS, είναι ένα πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιείται για την λήψη και την διαχείριση ειδήσεων, μέσω του προτύπου RSS. Θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όλους όσους ενημερώνονται από το Internet και παρακολουθούν ειδήσεις από πολλά sites.

Editor's Rating: 
5
QuiteRSS
2.4.3
Διαχείριση οικονομικών

Το RQ Money είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ και εύχρηστο πρόγραμμα οικονομικής διαχείρισης, χάρη στο οποίο θα μπορέσετε να καταγράψετε τις οικονομικές σας συναλλαγές, να τις ταξινομήσετε σε σχετικές κατηγορίες και να δείτε διάφορα στατιστικά στοιχεία.

Editor's Rating: 
5
RQ Money

Pages

Δημοφιλείς Κατηγορίες

Latest Guides

Το desktop του υπολογιστή σας, είναι το μέρος που περνάτε τον περισσότερο χρόνο κατά την εργασία σας. Για τον λόγο αυτό, αξίζει τον κόπο να βελτιώσετε την εμφάνισή του και να το κάνετε και λίγο πιο λειτουργικό.

Υπάρχουν διάφορες online υπηρεσίες μετάφρασης. Για να μεταφράσετε μια λέξη ή ένα κείμενο, πρέπει να το αντιγράψετε, να μεταβείτε στο αντίστοιχο site και να το επικολλήσετε. Πολλά βήματα για μια απλή διαδικασία, εκτός αν χρησιμοποιήσετε το QTranslate.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο συγχρονισμός των υπότιτλων των ταινιών που κατεβάζετε από το internet, είναι λανθασμένος. Μπορείτε πολύ εύκολα να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποιώντας το Subtitle Edit.

Θέλετε να βάλετε το αγαπημένο σας τραγούδι σαν ήχο κλήσης στο κινητό σας. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ μεγάλο ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο το ρεφρέν. Μπορείτε να κόψετε ένα κομμάτι από το τραγούδι με το mp3DirectCut.