Νέα Προγράμματα

Visual Studio Code

Συγγραφή και επεξεργασία κώδικα

Laragon

Πλήρες πακέτο Web Server

Πρόσφατες Ενημερώσεις

3.8.0
Επεξεργασία δεδομένων ID3

Το Kid3, είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε στα μουσικά αρχεία που διαθέτετε, διάφορες σχετικές πληροφορίες, οι οποίες είναι γνωστές και σαν id3 tags ή αν υπάρχουν ήδη αποθηκευμένες σε αυτά, να τις επεξεργαστείτε.

Editor's Rating: 
4
Kid3
3.0 build 5454
Διαχείριση φακέλων και αρχείων

Το Far Manager, είναι ένα πολύ γνωστό πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιείται για την διαχείριση φακέλων και αρχείων. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι ότι εκτελείται από την γραμμή εντολών καθώς και το χαρακτηριστικό περιβάλλον εργασίας.

Editor's Rating: 
4
Far Manager
1.40.1
Συγγραφή και επεξεργασία κώδικα

Το Atom, είναι ένας πολύ καλός επεξεργαστής κειμένου για την συγγραφή και επεξεργασία κώδικα με σκοπό την ανάπτυξη εφαρμογών με οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού. Έχει αναπτυχθεί και υποστηρίζεται από την Github.

Editor's Rating: 
5
Atom
3.5.10
Επεξεργασία υπότιτλων

Το Subtitle Edit, είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα επεξεργασίας υποτίτλων, με πάρα πολλές δυνατότητες. Με την βοήθειά του, μπορείτε να δημιουργήσετε νέους υπότιτλους, να τους συγχρονίσετε με την αντίστοιχη ταινία και να τους μεταφράσετε.

Editor's Rating: 
5
Subtitle Edit
2.18.8
Διαχείριση πλήκτρων ποντικιού

Το X-Mouse Button Control, είναι ένα πολύ καλό και χρήσιμο εργαλείο, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε την λειτουργία του ποντικιού του υπολογιστή σας, καθορίζοντας διάφορες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε με τα πλήκτρα του.

Editor's Rating: 
5
X-Mouse Button Control

Pages

Δημοφιλείς Κατηγορίες

Latest Guides

Το desktop του υπολογιστή σας, είναι το μέρος που περνάτε τον περισσότερο χρόνο κατά την εργασία σας. Για τον λόγο αυτό, αξίζει τον κόπο να βελτιώσετε την εμφάνισή του και να το κάνετε και λίγο πιο λειτουργικό.

Υπάρχουν διάφορες online υπηρεσίες μετάφρασης. Για να μεταφράσετε μια λέξη ή ένα κείμενο, πρέπει να το αντιγράψετε, να μεταβείτε στο αντίστοιχο site και να το επικολλήσετε. Πολλά βήματα για μια απλή διαδικασία, εκτός αν χρησιμοποιήσετε το QTranslate.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο συγχρονισμός των υπότιτλων των ταινιών που κατεβάζετε από το internet, είναι λανθασμένος. Μπορείτε πολύ εύκολα να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποιώντας το Subtitle Edit.

Θέλετε να βάλετε το αγαπημένο σας τραγούδι σαν ήχο κλήσης στο κινητό σας. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ μεγάλο ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο το ρεφρέν. Μπορείτε να κόψετε ένα κομμάτι από το τραγούδι με το mp3DirectCut.