AllDup

4.4.8
Εύρεση και διαχείριση διπλών αρχείων
Editor's Rating: 
5
Category: 
License: 
Freeware
Updated: 
Sat, 21/09/2019
Filesize: 
13,706 kb
System: 
AllDup

Το AllDup, είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα το οποίο θα σας βοηθήσει να ερευνήσετε για διπλά αρχεία στον υπολογιστή σας εύκολα και γρήγορα, χρησιμοποιώντας πολλαπλά κριτήρια εντοπισμού. Έτσι μπορείτε να τον κρατήσετε καθαρό από περιττά πολλαπλά αρχεία.

Περιβάλλον εργασίας:

Το περιβάλλον του προγράμματος είναι εξαιρετικά λειτουργικό. Το μεγαλύτερο μέρος του καταλαμβάνεται από την λίστα με τα αποτελέσματα. Στο επάνω μέρος του υπάρχουν κουμπιά εντολών για τις πιο συχνά εκτελούμενες ενέργειες.

Χαρακτηριστικά και λειτουργίες:

Το κύριο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι ο πολύ γρήγορος αλγόριθμος έρευνας που διαθέτει. Χάρη σε αυτόν, μπορεί να ερευνήσει πολύ γρήγορα για την ύπαρξη διπλών ή πολλαπλών αρχείων, χρησιμοποιώντας ένα πλήθος κριτηρίων όπως το περιεχόμενο, το μέγεθος, το όνομα, τον τύπο ή τις ιδιότητές τους.

Το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα να αναγνωρίσει αρχεία multimedia όπως φωτογραφίες, τραγούδια ή video και να χρησιμοποιήσει τις ειδικές πληροφορίες που διαθέτουν όπως mp3 tags ή exif data για να εντοπίσει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις όποιες ομοιότητες μεταξύ τους.

Η έρευνα γίνεται επιλέγοντας πολλαπλούς φακέλους οι οποίο μπορεί να βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες, όπως σκληρούς δίσκους, CD/DVD, εξωτερικά μέσα αποθήκευσης ή σε τοπικό δίκτυο (LAN). Για την επιλογή ή τον αποκλεισμό φακέλων και αρχείων προς έρευνα, υποστηρίζεται η χρήση αντίστοιχων φίλτρων.

Πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι και η δυνατότητα έρευνας για διπλά αρχεία, μέσα σε συμπιεσμένα αρχεία τύπου zip ή rar.

Επιπλέον προσφέρονται πολλές ρυθμίσεις και επιλογές, για τον ακριβή καθορισμό της λειτουργίας του προγράμματος.

Αφού εντοπίσει το πρόγραμμα τα πολλαπλά αρχεία, μπορείτε να εκτελέσετε διάφορες ενέργειες όπως την διαγραφή, την μετακίνηση ή την αντιγραφή τους. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους αρκετούς τρόπους που προσφέρονται, για να επιλέξετε ή να αποεπιλέξετε αυτόματα όλα τα αρχεία που πληρούν κάποιες προϋποθέσεις όπως για παράδειγμα αυτά που βρίσκονται σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία.

Χάρη στον ενσωματωμένο viewer, μπορείτε να δείτε μία προεπισκόπηση των αρχείων για να είστε σίγουροι για την επιλογή σας.

Υποστηρίζεται η χρήση της ελληνικής γλώσσας στα μενού και στα πλαίσια διαλόγου του προγράμματος.

Εκμάθηση και χρήση:

Αν και πρόκειται για ιδιαίτερα εύκολο πρόγραμμα, στο site του μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε ένα εγχειρίδιο χρήσης, το οποίο είναι αρκετά αναλυτικό και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο, όλες τις λειτουργίες του.

Εγκατάσταση και απαιτήσεις:

Για την εγκατάσταση του προγράμματος δεν χρειάζεται να κάνεται τίποτα περισσότερο, από το να ακολουθήσετε τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού.

Για όσους ενδιαφέρονται, το πρόγραμμα διατίθεται και σε portable έκδοση, έτσι ώστε να το τοποθετήσετε σε ένα USB Flash Disk και να το χρησιμοποιείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Επισημαίνουμε ότι η χρήση του προγράμματος, όπως όλα τα αντίστοιχα του είδους, χρειάζεται προσοχή καθώς υπάρχει πιθανότητα να διαγράψετε κατά λάθος χρήσιμα αρχεία.

Υποστηρίξτε το freewaretips.gr

Εάν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια του freewaretips.gr, μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας κάποιο από τα παρακάτω συνεργαζόμενα καταστήματα, για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, χρησιμοποιώντας τους αντίστοιχους συνδέσμους:

Αν προτιμάτε τα καταστήματα από Κίνα για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, επειδή συνήθως έχουν καλύτερες τιμές, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα παρακάτω:

Με αυτόν τον τρόπο και χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς, λαμβάνουμε μία πολύ μικρή προμήθεια από κάθε αγορά σας, η οποία χρησιμοποιείται για να καλύψουμε το κόστος λειτουργίας του website.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε αν θέλετε, να στηρίξετε την προσπάθειά μας.

Δείτε επίσης

Tags: 

Μοιραστείτε το άρθρο

Δημοφιλείς Κατηγορίες