Κατεβάστε videos από το YouTube, με το Freemake Video Downloader

Το Freemake Video Downloader είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε πολύ εύκολα, να κατεβάζετε και να αποθηκεύετε στον υπολογιστή σας, videos και τραγούδια από sites όπως το YouTube, το Vimeo, το Facebook κ.α.

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή. Αφού πλοηγηθείτε στο αντίστοιχο site και εντοπίσετε το video που σας ενδιαφέρει, αντιγράψτε την διεύθυνσή του από την μπάρα διευθύνσεων του browser που χρησιμοποιείτε.

Στην συνέχεια μεταβείτε στο παράθυρο του προγράμματος και πατήστε το κουμπί Paste URL. Τότε θα εμφανιστεί το παράθυρο με τις διαθέσιμες επιλογές.

Επιλέξτε την ποιότητα του αρχείου, ανάλογα με το είδος, την ανάλυση, την ποιότητα του ήχου και το μέγεθός του.

Στην συνέχεια μπορείτε να επιλέξτε:

  • Only Download για να κατεβάσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας.
  • Extract original audio, για να κατεβάσετε μόνο το ηχητικό μέρος του video σε μορφή mp3 (αν για παράδειγμα κατεβάζετε τραγούδια).
  • Convert to, για να μετατρέψετε το αρχείο σε μία από τις μορφές που υποστηρίζονται όπως AVI, MKV, 3GP, MP3, iPod, iPhone, iPad, PSP ή Android.

Τέλος επιλέξτε την τοποθεσία αποθήκευσης του αρχείου και πατήστε το κουμπί Download.

Αν θέλετε μπορείτε να επαναλάβετε την διαδικασία για τα επόμενα αρχεία που σας ενδιαφέρουν. Το πρόγραμμα μπορεί να κατεβάζει συγχρόνως όσα αρχεία θέλετε. Κατά την διάρκεια του κατεβάσματος μπορείτε να επιλέξτε την παύση ή την επανεκκίνηση ενός αρχείου από τα αντίστοιχα κουμπιά δίπλα στην μπάρα προόδου λήψης.
Εάν έχετε να κατεβάσετε αρκετά αρχεία με τις ίδιες ρυθμίσεις, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή One click download mode στο επάνω δεξιά μέρος του παραθύρου. Μετά μπορείτε να ορίσετε τις αντίστοιχες ενέργειες και κάθε φορά που πατάτε το κουμπί Paste URL, να εκτελούνται αυτόματα.

Τέλος αν έχετε επιλέξει την εγκατάσταση των plugins για τους browsers που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να απλά να πατάτε το αντίστοιχο κουμπί. Με αυτόν τον τρόπο αντιγράφεται αυτόματα η διεύθυνση του video και αποστέλλεται κατευθείαν στο πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα για τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του Freemake Video Downloader, καθώς και για το πως μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στον υπολογιστή σας.

Υποστηρίξτε το freewaretips.gr

Εάν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια του freewaretips.gr, μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας κάποιο από τα παρακάτω συνεργαζόμενα καταστήματα, για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, χρησιμοποιώντας τους αντίστοιχους συνδέσμους:

Αν προτιμάτε τα καταστήματα από Κίνα για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, επειδή συνήθως έχουν καλύτερες τιμές, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα παρακάτω:

Με αυτόν τον τρόπο και χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς, λαμβάνουμε μία πολύ μικρή προμήθεια από κάθε αγορά σας, η οποία χρησιμοποιείται για να καλύψουμε το κόστος λειτουργίας του website.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε αν θέλετε, να στηρίξετε την προσπάθειά μας.

Δείτε επίσης

Μοιραστείτε το άρθρο

Δημοφιλείς Κατηγορίες