DevProject Manager

1.9
Διαχείριση έργων ανάπτυξης εφαρμογών
Editor's Rating: 
5
Category: 
License: 
Freeware
Updated: 
Tue, 10/05/2016
Filesize: 
1,055 kb
System: 
DevProject Manager

Το DevProject Manager, είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο πρόγραμμα, για όσους ασχολούνται με την ανάπτυξη εφαρμογών. Με την βοήθειά του θα μπορέσουν να διαχειριστούν, να οργανώσουν και να παρακολουθούν την εξέλιξη των έργων στα οποία απασχολούνται.

Περιβάλλον εργασίας:

Το περιβάλλον του προγράμματος, είναι πολύ καλά οργανωμένο και λειτουργικό. Στα αριστερά του υπάρχει η λίστα των έργων ταξινομημένα σε διάφορες κατηγορίες, καθώς και των ατόμων, των πελατών και των κομματιών κώδικα που μπορείτε να αποθηκεύσετε.

Στα δεξιά του, εμφανίζονται οι λεπτομέρειες του εκάστοτε επιλεγμένου έργου, οι οποίες είναι οργανωμένες σε αντίστοιχες καρτέλες.

Χαρακτηριστικά και λειτουργίες:

Το πρόγραμμα προσφέρει την δυνατότητα διαχείρισης όλων των σχετικών πληροφοριών που αφορούν σε ένα έργο ανάπτυξης εφαρμογών.

Για κάθε έργο υπάρχουν αντίστοιχα πεδία στα οποία μπορείτε να προσθέσετε γενικές πληροφορίες για το όνομα, την περιγραφή, την άδεια χρήσης, την γλώσσα προγραμματισμού, τις γλώσσες που υποστηρίζει, την έκδοση, τον χρόνο εργασίας, κα. Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε και δικά σας πεδία για εισαγωγή συγκεκριμένων πληροφοριών.

Μια πρόσθετη δυνατότητα, είναι και η διαχείριση φακέλων και αρχείων που αφορούν την εφαρμογή που αναπτύσσετε. Αυτά μπορεί να αφορούν τον πηγαίο κώδικα ή διάφορα άλλα βοηθητικά αρχεία όπως φωτογραφίες (screenshots) της εφαρμογής, εγχειρίδια χρήσης (pdf) κα.

Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα διαχείρισης των εκδόσεων της εφαρμογής σας με την προσθήκη και επεξεργασία διάφορων σχετικών λεπτομερειών.

Ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του προγράμματος, όπως είναι αναμενόμενο, είναι η διαχείριση εργασιών. Σας δίνει την δυνατότητα να προσθέτετε και να επεξεργάζεστε εργασίες καταχωρώντας ένα πλήθος πληροφοριών για κάθε μία.

Κάθε εργασία έχει τον δικό της κωδικό αναγνώρισης και μπορεί να ανήκει σε κάποια κατηγορία, να έχει συγκεκριμένη προτεραιότητα, να ανατεθεί σε συγκεκριμένο άτομο, να αφορά συγκεκριμένη έκδοση, καθώς και να έχει διάφορα συνημμένα αρχεία. Φυσικά, μπορείτε να ορίσετε ημερομηνίες αρχής, τέλους, προθεσμιών καθώς και να το ποσοστό ολοκλήρωσης.

Από την διαχείριση των εργασιών, το πρόγραμμα μπορεί να παράξει τα γνωστά αρχεία αλλαγών (changelogs) τα οποία χρησιμοποιούνται για να ενημερώνονται οι χρήστες για τις αλλαγές που περιλαμβάνει η κάθε έκδοση της εφαρμογής σας.

Άλλο ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό, είναι η καταγραφή σημειώσεων για κάθε εφαρμογή και μάλιστα σε rich text format, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να μορφοποιήσετε το κείμενο, όπως θέλετε.

Εκτός από τα έργα, το πρόγραμμα σας επιτρέπει να διαχειριστείτε και τα άτομα που εμπλέκονται στην ανάπτυξη της εφαρμογής σας καθώς και τους πελάτες σας, στην περίπτωση που διαθέτετε την εφαρμογή σας εμπορικά.

Τέλος, ένα ακόμα χαρακτηριστικό το οποίο θα μπορούσε να αποτελεί και ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, είναι η δυνατότητα αποθήκευσης διαφόρων κομματιών κώδικα (με syntax highlighting), τα οποία μπορείτε να οργανώσετε σε κατηγορίες και να καταχωρίσετε διάφορες πληροφορίες για καθένα από αυτά.

Πληροφορίες εγκατάστασης:

Για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα, δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Απλά αποσυμπιέστε το αρχείο που θα κατεβάσετε σε έναν φάκελο της επιλογής σας και εκτελέστε το αρχείο DevProject.exe.

Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν portable, τοποθετώντας το σε ένα USB Flash Disk, Έτσι θα μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας και να παρακολουθείτε τα projects σας σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Υποστηρίξτε το freewaretips.gr

Εάν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια του freewaretips.gr, μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας κάποιο από τα παρακάτω συνεργαζόμενα καταστήματα, για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, χρησιμοποιώντας τους αντίστοιχους συνδέσμους:

Αν προτιμάτε τα καταστήματα από Κίνα για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, επειδή συνήθως έχουν καλύτερες τιμές, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα παρακάτω:

Με αυτόν τον τρόπο και χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς, λαμβάνουμε μία πολύ μικρή προμήθεια από κάθε αγορά σας, η οποία χρησιμοποιείται για να καλύψουμε το κόστος λειτουργίας του website.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε αν θέλετε, να στηρίξετε την προσπάθειά μας.

Δείτε επίσης

Tags: 

Μοιραστείτε το άρθρο

Δημοφιλείς Κατηγορίες