MusicBee

3.3.7165
Αναπαραγωγή μουσικών αρχείων
Editor's Rating: 
5
Category: 
License: 
Freeware
Updated: 
Thu, 15/08/2019
Filesize: 
8,955 kb
System: 
MusicBee

Το MusicBee, είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικών αρχείων και όχι μόνο. Διαθέτει μία πληθώρα χαρακτηριστικών και λειτουργιών οι οποίες το καθιστούν ιδανικό για την οργάνωση και την διαχείριση της μουσικής σας συλλογής.

Περιβάλλον εργασίας:

Το περιβάλλον του προγράμματος είναι ιδιαίτερα λειτουργικό και καλαίσθητο. Υποστηρίζεται η χρήση skins με τα οποία μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνισή του.

Όλα τα στοιχεία που απαρτίζουν το περιβάλλον του, μπορούν να μετακινηθούν, να αποκρυφτούν ή να εμφανιστούν, ώστε να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.

Επιπλέον το πρόγραμμα διαθέτει διαφορετικούς τρόπους προβολής του περιβάλλοντός του. Αυτοί είναι ο mini player, ο compact player και το theater mode.

Χαρακτηριστικά και λειτουργίες:

Η οργάνωση των τραγουδιών σας γίνεται σε βιβλιοθήκες, ανιχνεύοντας τους φακέλους που θα ορίσετε. Εναλλακτικά, η εισαγωγή των τραγουδιών μπορεί να γίνει και από το iTunes ή τον Windows Media Player.

Μπορείτε να φιλτράρετε τα περιεχόμενα της βιβλιοθήκη σας, με αρκετούς τρόπους και κριτήρια, ώστε να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα τα τραγούδια που σας ενδιαφέρουν.

Στον τομέα της αναπαραγωγής, υποστηρίζονται όλα τα γνωστά είδη μουσικών αρχείων, καθώς επίσης και η αναπαραγωγή αρχείων streaming τα οποία χρησιμοποιούνται από ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν μέσω διαδικτύου.

Κατά την αναπαραγωγή των μουσικών αρχείων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο equalizer, για να ρυθμίσετε το άκουσμα των τραγουδιών σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, το πρόγραμμα μπορεί να συνδεθεί στο internet και να κατεβάσει τους στίχους και φωτογραφίες για το κάθε τραγούδι που παίζει.

Πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, είναι ο ενσωματωμένος tag editor μαζί με μια σειρά από αντίστοιχα εργαλεία, για να καταχωρήσετε τις σχετικές πληροφορίες στα τραγούδια σας.

Επίσης, μπορείτε να μετατρέψετε τα τραγούδια σας από ένα είδος αρχείων σε κάποιο άλλο, κάνοντας τις αντίστοιχες επιλογές για την ποιότητα των νέων αρχείων.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να εξάγετε τραγούδια από μουσικούς δίσκους (cd ripping) καθώς και να εγγράψετε cd με τραγούδια από την συλλογή σας.

Τέλος το πρόγραμμα διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό από ρυθμίσεις και επιλογές που μπορείτε να κάνετε για να το φέρετε στα μέτρα σας.

Υποστηρίζεται η χρήση της ελληνικής γλώσσας στα μενού και στα πλαίσια διαλόγου του προγράμματος.

Εκμάθηση και χρήση:

Το πρόγραμμα, αν το χρησιμοποιήσετε όπως είναι, είναι αρκετά εύκολο, όσον αφορά στην χρήση του, κυρίως χάρη στο καλά οργανωμένο περιβάλλον του.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλα τα χαρακτηριστικά του και ειδικά να παραμετροποιήσετε το περιβάλλον του, τότε θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να το ερευνήσετε. Για τον σκοπό αυτό, μπορείτε να ανατρέξετε στην αναλυτική και περιεκτική τεκμηρίωση που υπάρχει στο site του.

Εγκατάσταση και απαιτήσεις:

Για την εγκατάσταση του προγράμματος δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να ακολουθήσετε τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να το τοποθετήσετε σε ένα USB Flash Disk και να το χρησιμοποιείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσετε. Για τον σκοπό αυτό κατεβάστε την portable έκδοση του προγράμματος.

Υποστηρίξτε το freewaretips.gr

Εάν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια του freewaretips.gr, μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας κάποιο από τα παρακάτω συνεργαζόμενα καταστήματα, για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, χρησιμοποιώντας τους αντίστοιχους συνδέσμους:

Αν προτιμάτε τα καταστήματα από Κίνα για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, επειδή συνήθως έχουν καλύτερες τιμές, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα παρακάτω:

Με αυτόν τον τρόπο και χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς, λαμβάνουμε μία πολύ μικρή προμήθεια από κάθε αγορά σας, η οποία χρησιμοποιείται για να καλύψουμε το κόστος λειτουργίας του website.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε αν θέλετε, να στηρίξετε την προσπάθειά μας.

Δείτε επίσης

Tags: 

Μοιραστείτε το άρθρο

Δημοφιλείς Κατηγορίες